woensdag 23 maart 2016

Nieuwe oproep!

KLANT
De BioGroentenBak van de Wikke bezorgt elke week een pakket biogroenten vers van het veld aan personeelsleden met een abonnement. Mis deze kans niet en voorzie met een abonnement in voldoende vitamientjes voor de volgende 10 weken. Meer info bij vanessa.gilmin@leuven.be.
Maar nu al kunnen we meedelen dat het aardpeer-seizoen voorbij is.
 
Nieuw abonnement
  • Start op donderdag 14 april 2016 
  • De leveringen zijn telkens: Nieuw!
    • op donderdag in het stadskantoor van13u45 tot 14u
    • op donderdag in Tweebronnen van 13u15 tot 13u30
      ! Indien er meer dan 35 inschrijvingen zijn worden de leveringen terug opgesplitst. Op donderdag in het stadskantoor en op vrijdag in de Tweebronnen.
  • Aanbod van twee soorten pakketten:Nieuw!
    • klein groentepakket (4 soorten) € 7
    • groot groentepakket (5 soorten: duurdere groentesoort en/of grotere porties)  € 10
      ! Door te weinig kandidaten wordt er geen fruit meer geleverd. In de plaats komt een groter groentepakket.
  • Een abonnement op de BioGroentenBak loopt 10 weken (dus tot 23 juni 2016). Op 5 mei 2016 is er geen levering voorzien.
  • De groenten worden geleverd in bakken, maar je krijgt als nieuwe abonnee gratis één herbruikbare duurzame BioGroentenZak om alles makkelijk mee naar huis te nemen. Extra herbruikbare zakken kan je aankopen.
Inschrijven
Inschrijven doe je bij vanessa.gilmin@leuven.be. Je vermeldt daarbij voor welk pakket je kiest (klein groentepakket voor € 7 of groot groentepakket voor € 10) en op welk afhaalpunt (Stadskantoor of Tweebronnen) je pakket geleverd moet worden.Inschrijven kan tot en met vrijdag 8 april 2016.
 
Betaling
Betaling van het juiste bedrag, namelijk € 70 voor een klein groentepakket of € 100 voor een groot groentepakket, moet vooraf gebeuren op rekeningnummer BE37 0910 0016 4828 met vermelding van NAAM + SOORT PAKKET+ AFHAALPLAATS

De mensen achter de BioGroentenBak
De biogroenten komen vers uit de tuin van bij De Wikke, het biologische tuinbouwproject van Wonen en Werken en worden geteeld in de Abdij van ’t Park en de Benedictushoeve in Herent.
Het is een initiatief van de stad Leuven en Wonen en Werken vzw. Het draagt bij aan een duurzame stadsontwikkeling, sociaal, ecologisch en economisch.
 
 
VRIJWILLIGER

We zijn op zoek naar mensen die dit project mee willen ondersteunen.
Ben je geïnteresseerd om je steentje bij te dragen en bijvoorbeeld om de paar weken op een donderdag tussen 13u30 en 14u (stadskantoor) of donderdag tussen 13u en 13u30 (TweeBronnen) bij de verdeling van de pakketten aanwezig te zijn? Graag dan een seintje aan Sylvia.mazzarese@leuven.be.

Deze week in het pakket:

Rode kool
paksoy
courgette
bleekselder
Als fruit appelsien